Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Intermezzo | Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014

‘Tijd heelt alle wonden’

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Soms hoor je jezelf zomaar dingen zeggen tegen anderen die je moeder vroeger tegen jou zei. Of zelfs je oma. Het zijn opmerkingen die troost moeten brengen of die een situatie met grote wijsheid omschrijven. Het tijdschrift Onze Taal deed een oproep aan haar lezers om de bij hun gebruikelijke uitspraken te verzamelen. Dat leidde tot het artikel: ‘Mijn oma zei altijd: “waar het komt, ligt ook geen matje’ (Onze Taal 2014;4:76-8).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

Zonder zout