Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Redactioneel | Uitgave 1/2018

TPO - De Praktijk 1/2018

Tijd en prioriteit

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2018
Auteur:
Gerda Keizer

Samenvatting

De tijd gaat voor iedereen even snel, maar toch kunnen we tijd op verschillende momenten anders ervaren. Als je ergens naar uitkijkt, lijkt de tijd soms lang te duren, maar als je terugkijkt is die tijd in een flits voorbijgegaan. Dat ervaar ik ook in mijn werk als ik aan het eind van een consult een nieuwe afspraak plan voor bijvoorbeeld drie maanden later.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

TPO - De Praktijk 1/2018 Naar de uitgave

Journaal

Journaal

Educatie

Artrose