Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | Ingezonden | Uitgave 1/2010

Verslaving 1/2010

Tien jaar Resultaten Scoren: verslag van een geslaagde conferentie

Tijdschrift:
Verslaving > Uitgave 1/2010
Auteurs:
Merel Ooms, Jule Nypels, Wim Buisman
Belangrijke opmerkingen
Drs. M.C. Ooms is neuropsycholoog en verwacht in 2010 de studie geneeskunde af te ronden aan de Universiteit van Utrecht.
Drs. J. Nypels werkt als poortarts bij de spoedeisende hulp van Ziekenhuis Rivierenland te Tiel.
Drs. W. Buisman is psycholoog, projectleider van Resultaten Scoren en secretaris van de Raad voor Bekwaamheidsontwikkeling.

Samenvatting

Tien jaar Resultaten Scoren is een succes. Die conclusie is te trekken na het congres van woensdag 25 november 2009, georganiseerd door de stuurgroep Resultaten Scoren van GGZ Nederland, met medewerking van ZonMw. Ruim driehonderd vertegenwoordigers uit onder meer praktijk, onderzoek en beleid verzamelden zich deze dag in het fraaie Arnhemse concertgebouw Musis Sacrum om het jubileum van Resultaten Scoren te vieren. En om te vernemen hoe Resultaten Scoren in belangrijke mate heeft bijgedragen aan de kwaliteitsverbetering en professionalisering van de behandeling en zorg voor verslaafden. Dat gebeurde door ruim vijftig richtlijnen, protocollen en handleidingen te ontwikkelen en op de werkvloer in te voeren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2010

Verslaving 1/2010 Naar de uitgave

Verslaving verbeeld

Citizen Ruth

Verslaving digitaal

Ouderwetse media op internet

Redactioneel

Redactioneel

Verslaving verwoord

Recensies