Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Toepassing in de praktijk | Uitgave 4/2013

Nederlands Tijdschrift voor Evidence Based Practice 4/2013

Therapie op afstand, werkt dat?

De effectiviteit van eHealth voor depressie

Tijdschrift:
Nederlands Tijdschrift voor Evidence Based Practice > Uitgave 4/2013
Auteurs:
dr. Martine Fledderus, drs. Wendy Pots
Belangrijke opmerkingen
postdoc onderzoeker Universiteit Twente, vakgroep Psychologie, Gezondheid en Technologie, Enschede; Roessingh Research and Development, Enschede
promovenda en docent Universiteit Twente, vakgroep Psychologie, Gezondheid en Technologie, Enschede; cognitiefgedragstherapeut/gz-psycholoog i.o.s. Dimence, Almelo
In Nederland krijgt één op de vijf mensen ooit te maken met een depressie. Jaarlijks gaat het om ongeveer 365 duizend mensen. Zo vroeg mogelijk ingrijpen op het bestaan van depressieklachten kan een depressie helpen voorkomen. Met therapie op afstand kunnen mensen snel en effectief aan hun depressieklachten werken, zonder dat ze de drempel van een geestelijke gezondheidsinstelling (ggz) hoeven te passeren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Nederlands Tijdschrift voor Evidence Based Practice

Met het Nederlands Tijdschrift voor Evidence Based Practice (NTvEBP) wordt een brug geslagen tussen de wetenschap en de verpleegkundige praktijk van alledag. Want verpleegkundigen professionaliseren voortdurend en zoeken naar wegen om het eigen handelen wetenschappelijk te onderbouwen.

TvZ

Het vakblad TvZ belicht de verpleegkundige praktijk én wetenschap. De diepgaande en wetenschappelijke artikelen gaan over onderzoek, opinie, beleid en management.

BSL Verpleegkundige Totaal

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2013

Nederlands Tijdschrift voor Evidence Based Practice 4/2013 Naar de uitgave