Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Redactioneel | Uitgave 6/2017

Denkbeeld 6/2017

Terugkijken

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2017
Auteur:
Marco Blom

Samenvatting

Terugkijken op 2017 kan ik niet anders dan vanuit mijn persoonlijk leven. Eind januari krijg ik te horen dat mijn vader – op en top geriatrisch patiënt maar nog thuiswonend met mijn moeder – met spoed is opgenomen in het ziekenhuis: onderkoeld, vocht achter de longen en nog amper bij bewustzijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

Denkbeeld 6/2017 Naar de uitgave

Hartenkreet

Loslaten