Skip to main content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: Tijdschrift voor Urologie 1/2022

Open Access 01-05-2022 | Editorial

Terug naar het normaal

Auteur: Peter F.A. Mulders

Gepubliceerd in: Tijdschrift voor Urologie | bijlage 1/2022

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

 • Optie A:
  Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
 • Optie B:
  Deel de link per e-mail
insite
ZOEKEN

Samenvatting

Alhier het abstractnummer van ons Tijdschrift. Niet zomaar een nummer: het zijn de abstracts die live gepresenteerd gaan worden tijdens het wetenschappelijk gedeelte van de voorjaarsvergadering van de NVU in Arnhem. Terug naar het normaal. Ondanks het feit dat de digitale voordrachten niet slecht gingen, is het natuurlijk veel beter om live reflectie te krijgen op je wetenschappelijk werk.
Alhier het abstractnummer van ons Tijdschrift. Niet zomaar een nummer: het zijn de abstracts die live gepresenteerd gaan worden tijdens het wetenschappelijk gedeelte van de voorjaarsvergadering van de NVU in Arnhem. Terug naar het normaal. Ondanks het feit dat de digitale voordrachten niet slecht gingen, is het natuurlijk veel beter om live reflectie te krijgen op je wetenschappelijk werk. Ik ben ervan overtuigd dat de aanwezigen hier grote behoefte aan hebben en tot een levendige discussie overgaan. Dit helpt degene die presenteert om van abstract naar artikel te gaan met de juiste reflectie en discussie, ook met een toegenomen inzicht in waar het onderzoek verder heen gaat. Dit kan dan weer mooi gepubliceerd worden ons Tijdschrift voor Urologie. Na een goede review van de collega’s die het tot een mooi wetenschappelijk manuscript zullen brengen. Een uitdaging die tijd kost, waar we tegenwoordig van alle kanten een tekort aan hebben. Toch zou ik de abstractindieners willen vragen om deze uitdaging aan te gaan, je krijgt er uiteindelijk veel energie van terug.
Nogmaals, dit abstractnummer laat weer de grote variatie zien in het onderzoek wat we doen; soms basaal, soms puur klinisch, maar met een grote transnationale behoefte.
Veel plezier als je met dit nummer in de hand fysiek de voorjaarsvergadering in Arnhem bezoekt!
Peter Mulders - uroloog
Open Access. This article is distributed under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License (http://​creativecommons.​org/​licenses/​by/​4.​0/​), which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided you give appropriate credit to the original author(s) and the source, provide a link to the Creative Commons license, and indicate if changes were made.
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

 • Optie A:
  Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
 • Optie B:
  Deel de link per e-mail

Onze productaanbevelingen

Tijdschrift voor Urologie

Het Tijdschrift voor Urologie is het enige peer-reviewed Nederlandstalige tijdschrift in het vakgebied. Het verschijnt 8 keer per jaar en bevat naast wetenschappelijke artikelen ook case-reports en de abstracts van de voor- en najaarsvergaderingen van de NVU.

Metagegevens
Titel
Terug naar het normaal
Auteur
Peter F.A. Mulders
Publicatiedatum
01-05-2022
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Tijdschrift voor Urologie / Uitgave bijlage 1/2022
Print ISSN: 2211-3037
Elektronisch ISSN: 2211-4718
DOI
https://doi.org/10.1007/s13629-022-9000-7