Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2012 | JOURNAAL | Uitgave 11/2012

Huisarts en wetenschap 11/2012

Telemonitoring biedt geen betere zorg bij ouderen met multimorbiditeit

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2012
Auteur:
Simon Eijsenga
Door de vergrijzing zal de toekomstige generatie huisartsen in zijn patiëntenpopulatie het aandeel ouderen met multimorbiditeit zien toenemen. Deze groep vraagt doorgaans meer zorg, ook in de vorm van visites. Kan de zorg voor deze groep patiënten verbeterd worden door dagelijks aan thuismonitoring te doen met behulp van nieuwe technologische mogelijkheden?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2012

Huisarts en wetenschap 11/2012 Naar de uitgave