Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Forum | Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010

Telefonische bereikbaarheid buiten kantoortijd: noodzaak of onnodig?

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2010
Auteurs:
Marjon Nadort, Willemijn Scholten
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u een discussie over een actuele of heikele kwestie. Drs. M. Nadort is geregistreerd VGCt-gedragstherapeut, psychotherapeut, GZ-psycholoog, internationaal gecertificeerd schematherapeut en werkzaam bij GGZ inGeest in Amsterdam; Drs. W. D. Scholten is psychotherapeut/supervisor VGCt en schematherapeut eveneens bij GGZ inGeest in Amsterdam.

Samenvatting

Telefonische bereikbaarheid van de therapeut buiten kantoortijd is een thema dat veel discussie oproept bij patiënten, behandelaars en managers. Allereerst zal worden ingegaan op de achtergrond van telefonische bereikbaarheid en de uitvoering daarvan binnen schematherapie (ST). Vervolgens zullen resultaten uit onderzoek hiernaar gepresenteerd worden en als laatste komen twee behandelaren aan het woord over hoe zij de telefonische bereikbaarheid hebben ervaren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Psychopraktijk 5/2010 Naar de uitgave

Onze Correspondent

Het Japanse schema