Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Journaal | Uitgave 3/2014

TPO - De Praktijk 3/2014

Te veel zout verhoogt de kans op een hartaanval

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Annette van Vliet

Samenvatting

Voor het eerst hebben Nederlandse onderzoekers een verband aangetoond tussen een langdurig hogere zoutinname, overbelasting van het hart en een verhoogd risico op het krijgen van een hartaanval. Vooral mensen met een verhoogd risico kunnen hun risico verlagen door minder zout te eten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

TPO - De Praktijk 3/2014 Naar de uitgave

weet je dit?

Antwoorden

Lezen/kijken/zoeken

Wat zit er eigenlijk in?