Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2010 | Reisverslag | Uitgave 1/2010

Standby 1/2010

Tandheelkundige reis naar Uganda

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2010
Auteur:
Wietske Lengkeek-Kuurstra
Van 9 tot en met 23 oktober ben ik naar Uganda geweest. In deze reis zaten zeven intensieve behandeldagen. Ik ben 25 jaar, getrouwd en werk 4 dagen per week bij Tandzorg Mathenesse, een grote groepspraktijk in Rotterdam, en 1 dag per week zelfstandig als preventieassistente. Het team waarmee ik reisde, bestond verder uit vier tandartsen en twee medewerkers van Stichting Help UGanda (www.​stichtinghug.​nl) van wie een ervoor gezorgd had dat wij konden werken op verschillende locaties in Uganda. De stichting Help UGanda steunt een viertal projecten in Uganda.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2010

Standby 1/2010 Naar de uitgave

Achtergrond

Glimlach