Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Binnenkijken bij… | Uitgave 5/2016

Standby 5/2016

Tandheelkundig centrum Wognum

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2016
Auteur:
Lienke Neef
Belangrijke opmerkingen
Wil jij ook eens met je praktijk (als tandarts of assistent) in de rubriek Binnenkijken bij…, mail dan naar: redactiestandby@bsl.nl

Samenvatting

Op een druilerige zomerdag rijd ik naar tandheelkundig centrum Wognum en passeer vlak voordat ik de plaats binnenrijd een fruitstalletje, waar verse kersen worden verkocht. De plaats is gemoedelijk en rustig. Midden in het centrum, praktisch naast de supermarkt, bevindt zich de praktijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

Standby 5/2016 Naar de uitgave

Boek bespreking

Meneer Menthol

Column Ditte

Waar voor je geld