Skip to main content
main-content
Top

01-06-2016 | Tandheelkunde | Artikel

Walk-in tandarts concept naar Den Haag

Vanaf 15 juni heeft Den Haag een eigen tandheelkundige noodhulp kliniek: Dental 365. 24 uur per dag en 7 dagen per week kan men daar geholpen worden aan tandproblemen, zonder afspraak.

Hierbij wordt nauw samengewerkt met tandheelkundige praktijken en -specialisten uit de omgeving. Zij verwijzen patiënten door wanneer zij zelf geen mogelijkheid hebben om te helpen. Bijvoorbeeld wanneer iemand aanklopt buiten de reguliere openingstijden, in het weekend of tijdens vakantie of als het te druk is om meteen te kunnen helpen.

Dental 365

Dental 365 is opgericht door een groep tandartsen en specialisten die vonden dat er onvoldoende tandheelkundige noodhulp was. Dental 365 is een aanvulling op de tandheelkundige hulp die zij zelf kunnen bieden en komt tegemoet aan de vraag naar 24/7 tandheelkundige hulp.

Bron: De Posthoorn, Den Haag

Gerelateerd


Aanbevolen

04-12-2014 | Nieuws

Behoefte aan ruimere openingstijden tandarts

Voor veel mensen is een afspraak met de tandarts niet wenselijk tijdens werkuren. Zij zouden graag zien dat tandartspraktijken de mogelijkheid bieden om ook 's avonds een afspraak te kunnen maken. De vergelijkingswebsite www.123tandarts.nl voerde een onderzoek uit naar de openingstijden van meer dan 5.000 tandartspraktijken in heel Nederland.

Aanbevolen

01-04-2012 | Stelling | Uitgave 2/2012

Vriendelijke tandarts is belangrijker dan kortere wachttijd

Uit onderzoek van het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg (Nivel) en het Centrum Klantenervaring Zorg, BMJ Quality & Safety blijkt dat patiënten bij de beoordeling van zorg de communicatie en de manier van omgaan belangrijk…

Aanbevolen

01-03-2007 | Interview | Uitgave 3/2007

Planmatig werken aan beeldvorming

Stel je eens voor: een Duitse ondernemer met zo’n vijfmiljoen euro te besteden werpt zich op de Nederlandse tandartsenmarkt, want marktonderzoek heeft uitgewezen dat daar kansen voor hem liggen. In Waddinxveen en Bodegraven richt hij twee praktijken …


Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Beeldrechten