Skip to main content
main-content
Top

19-11-2015 | Tandheelkunde | E-learning

Kennistoets bij Tandartspraktijk aflevering 8/2015

Accreditatie is verlopen

Geaccrediteerd door: Kwaliteitsregister tandartsen

Aantal pogingen: 3

share
DELEN

Deze kennistoets is gebaseerd op de artikelen uit het tijdschrift 'Tandartspraktijk' aflevering 8/2015 en draagt bij aan een betere kennisname van de wetenschappelijke inhoud van het tijdschrift en toepassing van de vergaarde kennis in de dagelijkse praktijk.
De toets bestaat uit 15 meerkeuzevragen. De vragen worden aangeboden in een omgeving die voorziet in het verplicht chronologisch doorlopen van de vragen, waarmee een minimale tijdsbesteding wordt gegarandeerd. Het succesvol doorlopen van deze toets zal 1 nascholingspunt opleveren, uitgaande van minimaal 1 uur tijdsbesteding aan het bestuderen van de verschillende artikelen en het beantwoorden van de 15 vragen.

De accreditatie voor deze toets is verlopen.

Lees verder

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.