Skip to main content
main-content
Top

16-09-2016 | Tandheelkunde | E-learning

Kennistoets bij Tandartspraktijk aflevering 6/2016

Geschatte tijdsduur:
1uur 0min
Accreditatie is verlopen
Geaccrediteerd door:
Kwaliteitsregister tandartsen, Q-keurmerk
Aantal pogingen:
3

Deze kennistoets is gebaseerd op de artikelen uit het tijdschrift 'Tandartspraktijk' aflevering 6/2016 (augustus) en draagt bij aan een betere kennisname van de wetenschappelijke inhoud van het tijdschrift en toepassing van de vergaarde kennis in de dagelijkse praktijk.
De toets bestaat uit 15 meerkeuzevragen. De vragen worden aangeboden in een omgeving die voorziet in het verplicht chronologisch doorlopen van de vragen, waarmee een minimale tijdsbesteding wordt gegarandeerd. Het succesvol doorlopen van deze toets zal 1 nascholingspunt opleveren, uitgaande van minimaal 1 uur tijdsbesteding aan het bestuderen van de verschillende artikelen en het beantwoorden van de 15 vragen.

De accreditatie voor deze toets is verlopen.

Lees verder

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Beeldrechten