Skip to main content
main-content
Top

26-01-2017 | Tandheelkunde | Nieuws

Opgericht: Vereniging voor DentoMaxilloFaciale Radiologie

Op 12 januari vond de oprichting plaats van de Nederlandse Vereniging voor DentoMaxilloFaciale Radiologie (NVDMFR). Doel van de vereniging is wetenschappelijke en praktische kennis over tandheelkundige en maxillofaciale radiologie, beeldvorming, diagnostiek en stralingsbescherming te bevorderen, te verbreiden en in het tandheelkundig werkveld te integreren. De vereniging speelt hiermee in op een internationale trend.


Het lidmaatschap van de vereniging staat open voor tandartsen, tandheelkundig specialisten, artsen en medisch fysici.

Op 3 maart 2017 organiseert de vereniging haar eerste wetenschappelijke symposium 'Diagnostiek in de kliniek'. Start 14.00 tot 17.30 uur, locatie ACTA Amsterdam. De sprekers zijn: Prof. dr. R. Jacobs (Hoofd Centrum Orale Beeldvorming, KU Leuven), Dr. E.H. van der Meij (MKA-chirurg, MC Leeuwarden) en Dr. W.E.R. Berkhout (Hoofd Afdeling Orale Radiologie, ACTA).

KRT-punten zijn in aanvraag. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar symposium@nvdmfr.nl. Deelname is kosteloos.

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Beeldrechten