Skip to main content
main-content

23-11-2016 | Tandheelkunde | Nieuws

NVT wordt NWVT

Tijdens de algemene vergadering van de Nederlandse Vereniging van Tandartsen op 14 november 2016, is besloten de naam NVT te veranderen in Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging van Tandartsen NWVT.

De vereniging wil zich duidelijker positioneren en in een oogopslag duidelijk maken dat de vereniging betrokken is bij de mondzorg, zo meldt het persbericht. Na het besluit is een nieuwe website gelanceerd www.nwvt.nu en heeft de vereniging een nieuw logo.

De NWVT is opgericht voor alle tandartsen, maar heeft specifieke aandacht voor tandartsen-algemeen practici. Doel van de vereniging is de wetenschap naar de mondzorgpraktijk te brengen.

De NWVT werkt samen met het vakblad TP Tandartspraktijk van Bohn Stafleu van Loghum. NWVT Studentleden en Young Professionals ontvangen gratis het vakblad TP Tandartspraktijk en de NVT web-tv's. Alle leden ontvangen daarnaast 35% korting op het BSL Tandarts Totaal abonnement. Ga naar www.nwvt.nu voor meer informatie. 

Bron: NWVT

Aanbevolen

wo | Tijdschrift

Tandartspraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek.


Aanbevolen

01-09-2016 | Artikel

Voordelen van BSL Tandarts Totaal
Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.