Skip to main content
main-content
Top

09-11-2017 | Tandheelkunde | Nieuws

Maria de Vries ontvangt eerste exemplaar Infectiepreventie van A tot Z voor de mondzorgpraktijk

Op de 31e StandbyDag ontving Marie de Vries uit handen van uitgever Lucienne Bongers, het eerste exemplaar van het geheel geactualiseerde boek Infectiepreventie van A tot Z voor de mondzorgpraktijk. Maria de Vries schreef het boek samen met Dorothé Voet.

Het boek is geactualiseerd op basis van de KNMT richtlijn infectiepreventie in mondzorgpraktijken (2016). Het is een leerboek voor tandartsassistenten in opleiding, maar ook medewerkers van mondzorgpraktijken kunnen het boek gebruiken als overzichtelijk naslagwerk.

31e StandbyDag

Ook dit jaar was de StandbyDag weer een geweldige dag met meer dan 400 enthousiaste assistenten. Maria de Vries hield een presentatie over steriel werken in de mondzorgpraktijk, maar ook onderwerpen als bewustzijn van taalgebruik, privacy in de zorg, samenwerken en een leuke communicatieshow over sleur in het werk kan worden voorkomen, kwamen aan bod. 

Voor een terugblik op de StandbyDag en de verschillende presenties gaat u naar het archief StandbyDag 2017 >>

De 32e StandbyDag is op zaterdag 3 november 2018. Voorinschrijven? Klik dan hier >>

Bron: www.StandbyDag.nl

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Beeldrechten