Skip to main content
main-content
Top

17-08-2016 | Tandheelkunde | Nieuws

Klaas van Mierlo nieuwe ad interim secretaris-directeur KNMT

Van Mierlo neemt de komende tijd ad interim de rol van secretaris van het bestuur op zich, en die van directeur van het bureau van de vereniging. Hij houdt zich, naast de dagelijkse leiding van het bureau, bezig met de vernieuwing van de vereniging (‘KNMT 2.0’) en het bureau om tot optimale belangenbehartiging voor de leden te komen.

Eerder werkte Van Mierlo onder andere als directeur van de Limburgse Land- en Tuinbouwbond en bekleedde hij directie en bestuursfuncties in het hoger onderwijs, de sector waarin hij ook als consultant actief is. Daarnaast is hij goed ingevoerd in de wereld van de belangenbehartiging.

Van Mierlo is 54, getrouwd en vader van 4 zonen. Hij is de opvolger van Hans Schirmbeck, die per 1 september de KNMT verlaat.

Bron: KNMT

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.