Skip to main content
main-content
Top

08-12-2016 | Tandheelkunde | E-learning

Implantaten op lange termijn

Geschatte tijdsduur:
3uur 0min
Geaccrediteerd tot:
23-04-2020
Punten:
3
Geaccrediteerd door:
Q-keurmerk, Kwaliteitsregister tandartsen

Een belangrijke voorwaarde voor implantologisch succes is een heel goede voorbereiding. Als de behandeling en de planning op correcte wijze worden uitgevoerd, de patiënt goed wordt geïnstrueerd en er een adequaat nazorgtraject is, dan is de uitkomst van de behandeling voorspelbaar. In deze e-learning worden twee casussen besproken en gefilmd. U kunt de beginsituatie vergelijken met het eindresultaat, u ziet per patiënt welk type voorbereiding welk gevolg heeft als het implantaat eenmaal is geheeld.
Deze e-learning is tot stand gekomen naar aanleiding van een live webcast. De spreker is dhr. E.O. Veth MS, parodontoloog-NVvP en implantoloog-NVOI. Tijdens de webcast hoort u af en toe dat iemand uit het publiek live vragen stelt aan de dhr. Veth.

Leerdoelen
Erkenning en accreditatie 
Auteur
Kosten

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Implantaten op lange termijn

In deze e-learning worden twee casussen besproken en gefilmd. U kunt de beginsituatie vergelijken met het eindresultaat, u ziet per patiënt welk type voorbereiding welk gevolg heeft als het implantaat eenmaal is geheeld.