Skip to main content
main-content
Top

24-04-2018 | Tandheelkunde | Nieuws

Implantaten op lange termijn | Twee casussen besproken en gefilmd

Een belangrijke voorwaarde voor implantologisch succes is een heel goede voorbereiding. Als de behandeling en de planning op correcte wijze worden uitgevoerd, de patiënt goed wordt geïnstrueerd en er een adequaat nazorgtraject is, dan is de uitkomst van de behandeling voorspelbaar. In deze e-learning worden twee casussen besproken en gefilmd. De beginsituatie wordt vergeleken met het eindresultaat, en u ziet per patiënt welk type voorbereiding welk gevolg heeft als het implantaat eenmaal is geheeld.

Deze e-learning is tot stand gekomen naar aanleiding van een live webcast. De spreker is de heer E.O. Veth MS, parodontoloog-NVvP en implantoloog-NVOI. Tijdens de webcast hoort u dat iemand uit het publiek live vragen stelt aan de heer Veth.​​​​​​​

Accreditatie 
2 KRT-punten

Leerdoelen 
Na het afronden van deze e-learning:

  • Weet u welke rol de kwaliteit van het materiaal speelt;
  • Bent u bekend met de behandelmethode na het plaatsen van een implantaat;
  • Weet u de verschillende rollen in een behandelteam.

Ga voor meer informatie en voor het aanschaffen en volgen van de e-learning naar E-learning Implantaten op lange termijn.

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Beeldrechten