Skip to main content
Top

18-09-2017 | Tandheelkunde | Nieuws

ACTA start skillslab

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail
insite
ZOEKEN

11 september heeft het ACTA een nieuwe prekliniek geopent. In dit skillslab kunnen studenten tandheelkundige en mondzorg behandelingen van patiënten oefenen.


Voordat echte patiënten behandeld mogen worden oefenen ze in een fysiek nagemaakte omgeving of binnen een virtuele omgeving, het skillslab. Ze leren op plastic hoofden manuele en technische vaardigheden die ze nodig hebben voor hun toekomstig beroep, zodat ze goed voorbereid zijn om straks veilig patiënten te behandelen.

Naast de modernere behandeleenheden in de nieuwe prekliniek, is de ruimte beter ingericht om een 'state of the art' behandelsituatie te oefenen en is de capaciteit groter, aldus ACTA.

Bron: skipr.nl

Gerelateerde informatie

Aanbevolen

wo | Tijdschrift

Tandartspraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek.



share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.