Skip to main content
main-content
Top

18-09-2017 | Tandheelkunde | Nieuws

ACTA start skillslab

11 september heeft het ACTA een nieuwe prekliniek geopent. In dit skillslab kunnen studenten tandheelkundige en mondzorg behandelingen van patiënten oefenen.


Voordat echte patiënten behandeld mogen worden oefenen ze in een fysiek nagemaakte omgeving of binnen een virtuele omgeving, het skillslab. Ze leren op plastic hoofden manuele en technische vaardigheden die ze nodig hebben voor hun toekomstig beroep, zodat ze goed voorbereid zijn om straks veilig patiënten te behandelen.

Naast de modernere behandeleenheden in de nieuwe prekliniek, is de ruimte beter ingericht om een 'state of the art' behandelsituatie te oefenen en is de capaciteit groter, aldus ACTA.

Bron: skipr.nl

Gerelateerde informatie

Aanbevolen

wo | Tijdschrift

Tandartspraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek.Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.