Skip to main content
Top

13-03-2017 | Tandheelkunde | Nieuws

Lancering draadloze intra-orale scanner op een tablet

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail
insite
ZOEKEN

Digitale mondscanners veranderen de manier waarop planning, diagnostiek en behandelingen plaatsvinden. Digitalisatie kan zorgen voor nauwkeuriger resultaat, efficiënter werken en een hogere patiënttevredenheid. Door integratie van digitalisatie op mobiele tablets worden nóg meer toepassingen mogelijk, die het gebruiksgemak aanzienlijk verhogen en de mondgezondheid van patiënten positief beïnvloeden. 3M introduceert de 3M Mobile True Definition Scanner, een unieke draagbare intra-orale scanner die als eerste volledig op een tablet werkt.

Uitpakken, installeren en scannen binnen een uur

Dankzij de eenvoudige installatie – uitpakken en scannen kan binnen één uur – kan de 3M Mobile True Definition Scanner naadloos worden geïntegreerd in de praktijk. Het compacte, ergonomische ontwerp is vergelijkbaar met een gewone tablet, zodat u in verschillende behandelkamers kunt werken. De scanner is ook zeer geschikt voor kleine werkruimtes omdat u het apparaat eenvoudig monteert aan uw behandelunit, aan de wand of los op het werkblad plaatst en zonder grote kar werkt. Met het touchscreen werkt u bovendien hygiënisch. Het delen van informatie en visuele beelden met uw patiënt was nog nooit zo eenvoudig. De patiënt ervaart een geavanceerde visualisatie van de gebitsanatomie, waardoor de voorgestelde behandeling beter kan worden begrepen én geaccepteerd.

Hoge nauwkeurigheid, lage instapkosten

Restauraties die gemaakt zijn met scans van dit systeem zijn bewezen nauwkeuriger – consistenter nauwkeurig – dan andere toonaangevende intra-orale scanners. Restauraties hebben in 99,7 procent van de gevalleni een succesvolle pasvorm. In combinatie met het kleinste handstuk op de markt, biedt het scannen comfort én betrouwbare nauwkeurigheid. Door de lage instapkosten van € 16.900,- past deze nieuwe mobiele scanner bij uw mobiliteits-, praktijk- en budgeteisen. De beslissing om digitaal te scannen wordt hiermee eenvoudiger en bereikbaar voor iedere behandelaar.

Bron: 3M

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Onze productaanbevelingen

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.