Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2006 | Boekbespreking | Uitgave 12/2006

Tandartspraktijk 12/2006

Tanden bleken

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 12/2006
Auteur:
Emanuel Vermij

Samenvatting

In de tandheelkunde is de laatste twee decennia de vraag naar een fraai en verzorgd uitziend gebit toegenomen. De moderne tandheelkundige materialen zijn er op gericht ‘onzichtbaar’ te herstellen. Sinds de mogelijkheid voor iedereen toegankelijk is geworden om een stralende witte lach te hebben, is de vraag hiernaar drastisch gestegen. De tandarts wordt dagelijks geconfronteerd met vragen over bleken van het gebit. Vandaar dat het tijd werd voor Tanden bleken van dr. A.H.B. Schuurs en dr. J.P. van Amerongen (beiden ACTA Amsterdam).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2006

Tandartspraktijk 12/2006 Naar de uitgave

Quote

Quote

Esthetische tandheelkunde

Tools in de esthetische tandheelkunde

TP selectief

Cariologie

Productinformatie

Voorspelbaar implanteren