Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Binnenkijken bij… | Uitgave 6/2017

Standby 6/2017

Tandartsen groepspraktijk Westzijde Zaandam

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 6/2017
Auteur:
Lienke Neef

Samenvatting

Als ik aan Zaandam denk, denk ik aan Zaanse huisjes en Verkade. Voor ik vertrek, kijk ik op de website van de praktijk voor de route. Daar lees ik dat ik mijn auto het beste kan parkeren bij de Chocoladefabriek van… Verkade! De praktijk bevindt zich in een monumentaal pand in Zaandam. Als ik mij aanmeld bij de balie, wordt via de intercom officemanager Stijn Nijland omgeroepen. Het pand is zo groot, dat er gekozen is voor een intercom. Praktisch en efficiënt. Ik spreek met Stijn (praktijkmanager) en Hans Schendstok (tandarts).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

Standby 6/2017 Naar de uitgave

Boekbespreking

Allemaal mensen 2.0