Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 8/2017

Tandartspraktijk 8/2017

Tandarts met voorliefde voor de keuken

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2017
Auteur:
Frank van Wijck
Belangrijke opmerkingen
Frank van Wijck is freelance journalist gespecialiseerd in de gezondheidszorg.

Samenvatting

Joris Veldkamp werkt als tandarts en als docent bij ACTA. Maar als hij de ruimte krijgt om over zijn échte passie te praten, dan gaat het gesprek alleen maar over eten en vooral de bereiding ervan. Die passie gaat zo ver dat hij aan sterrenkok Sergio Herman vroeg of hij stage mocht lopen in diens restaurant The Jane. Dat mocht en het werd een ervaring die hij niet had willen missen. Een eigen restaurant is de ultieme volgende stap.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2017

Tandartspraktijk 8/2017 Naar de uitgave

Redactioneel

Praatjes…