Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2013 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 11/2013

Tandartspraktijk 11/2013

Tandarts-gehandicaptenzorg

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2013
Auteur:
Frank van Wijck
Belangrijke opmerkingen
Frank van Wijck is freelance journalist gespecialiseerd in de gezondheidszorg.
Mondzorg bieden aan mensen met een verstandelijk beperking stelt de behandelaar voor bijzondere uitdagingen. De start in 2004 van de 3jarige postdoctorale differentiatieopleiding tot tandartsgehandicaptenzorg heeft bijgedragen aan gerichte kennisontwikkeling op het gebied van de tandheelkundige behandeling van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, al dan niet gecombineerd met medische of psychiatrische problematiek. Herma van Vlietde Vries is zo’n tandarts.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2013

Tandartspraktijk 11/2013 Naar de uitgave