Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2019 | Redactioneel | Uitgave 9/2019

Tandartspraktijk 9/2019

Tand eruit? Deskundige aan de slag!

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2019
Auteur:
Teun Domburg

Samenvatting

Velen van ons herinneren zich nog wel de hockeyer Seve van Ass die in 2013 na een klap met de hockeystick van een tegenstander vele tanden uitgeslagen zag. Ze vlogen letterlijk door de lucht en stuiterden over het kunstgras. Het is een beeld dat, zeker als je tandarts bent, op je netvlies gegrift staat. Een van de reacties was destijds: ‘Levenslang tandarts voor Seve van Ass’. Hij droeg tijdens die wedstrijd geen mondbeschermer. Uiteindelijk stelde de KNHB in 2015 voor hockeyers de mondbeschermers verplicht.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2019

Tandartspraktijk 9/2019 Naar de uitgave

OriginalPaper

Gehecht aan goud

Heynick’s hoek

De bouwsteen des levens

Nieuws

Nieuws