Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: TPO - De Praktijk 3/2016

01-06-2016 | Journaal

Tabaksontmoediging, ook in instellingen

Auteur: Inge Rijke

Gepubliceerd in: TvPO | Uitgave 3/2016

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

In maart 2016 deed de KNMG een oproep voor een tabaksontmoedigingsbeleid. Het KNMG-standpunt stelt zeven maatregelen voor in het streven naar een rookvrije samenleving. Verslavingsarts Robert van de Graaf zit op dezelfde lijn.

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
go back to reference KNMG-standpunt. Tabaksontmoediging. Naar een rookvrije samenleving. Utrecht: KNMG, 2016. KNMG-standpunt. Tabaksontmoediging. Naar een rookvrije samenleving. Utrecht: KNMG, 2016.
go back to reference Nyst E. Groningse verslavingsarts heeft tabak uit zijn jeugdkliniek verbannen. ‘Ik wil instellingen rookvrij maken’. Medisch Contact 2016;11:34-6. Nyst E. Groningse verslavingsarts heeft tabak uit zijn jeugdkliniek verbannen. ‘Ik wil instellingen rookvrij maken’. Medisch Contact 2016;11:34-6.
Metagegevens
Titel
Tabaksontmoediging, ook in instellingen
Auteur
Inge Rijke
Publicatiedatum
01-06-2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TvPO / Uitgave 3/2016
Print ISSN: 2666-9838
Elektronisch ISSN: 2666-9846
DOI
https://doi.org/10.1007/s12503-016-0033-3