Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Cursussen en opleidingen | Uitgave 5/2010

Standby 5/2010

Symposium Mondzorg bij het kind

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2010
Auteur:
Yvonne Maassen
Op vrijdag 28 mei jl. werd het symposium Mondzorg bij het kind II gehouden, georganiseerd door SCEM Conference Services in het tandheelkunde gebouw in het UMC St. Radboud te Nijmegen. Standby liep het ochtendprogramma mee waarin tandarts Gert Stel en kinderarts-allergoloog Johanna Rijntjes om beurten hun visie gaven op vroegdiagnostiek en interventies bij medische aandoeningen bij kinderen. Het symposium was voor iedereen toegankelijk en van hoog niveau.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Standby 5/2010 Naar de uitgave