Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2018 | Uitgave 4/2018

Hoe lang gaan door u geplaatste kronen mee?
Tandartspraktijk 4/2018

Succes van kronen in de algemene praktijk

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2018
Auteur:
Jochem Lemain
Belangrijke opmerkingen
Jochem Lemain studeerde in 2017 af als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is momenteel als algemeen practicus werkzaam bij Dental Clinics in Zuidhorn en Tandartspraktijk Kooistra in Hoogkerk.
Met zijn masterscriptie ‘Succes en overleving van kronen in een algemene tandartspraktijk in Nederland met een opvolging van 5 tot 12 jaar’ verwierf hij de 2e prijs van de NWVT-TP Masterscriptieprijsvraag 2017

Samenvatting

Veel tandartsen indiceren en plaatsen met veelal positief resultaat indirecte restauraties in de vorm van solitaire kronen. Hoe verhouden de resultaten van deze kronen, geplaatst in een algemene praktijk in Nederland, zich eigenlijk tot de resultaten zoals beschreven in recente (internationale) literatuur? Zijn deze vergelijkbaar? Dat is de centrale vraag waarop ik antwoord probeerde te krijgen in mijn masterscriptie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2018

Tandartspraktijk 4/2018 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws