Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2009 | boekbespreking | Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009

Studieboek voor de praktijk

Korte titel dekt de lading

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2009
Auteur:
Michiel de Cleen

Samenvatting

Een gezond parodontium is de pijler waarop de tandheelkunde steunt. Een gezond parodontium maakt dat tanden en kiezen een leven lang meegaan, maakt mooie restauraties mogelijk, verlengt de duurzaamheid van kronen en bruggen en draagt in hoge mate bij aan wat tegenwoordig zo mooi de quality of life heet. Het is daarom niet verwonderlijk dat dit deel van de tandheelkunde zo'n grote plaats inneemt in de opleidingen tot assistente, mondhygiënist, mondzorgkundige en tandarts.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009 Naar de uitgave

TP selectief

Implantologie

TP selectief

Chirurgie

tandheelkundige chirurgie

Hirudo officinalis

TP selectief

Endodontologie