Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2019 | Interview | Uitgave 2/2019

TPO - De Praktijk 2/2019

Strijd tegen de kilo’s

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 2/2019
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen
Sietsche van Gunst Kernredactielid TPO De Praktijk

Samenvatting

Bariatrische chirurgie is niet ‘kiezen voor de makkelijkste weg’, zoals je weleens hoort. Colette Hubers, werkzaam als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in Nijmegen, vertelt over haar weg naar en ervaring met een gastric bypass. Na de operatie volgde nog de aanpassing van haar leefstijl. Door haar ervaringen heeft ze goede adviezen voor anderen die hun leefstijl moeten aanpassen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

TPO - De Praktijk 2/2019 Naar de uitgave

Kennisquiz

Antwoorden

Kennisquiz

Weet je dit?

Lezen/kijken/zoeken

Lezen/kijken/zoeken