Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2011 | De kleur van mijn vak | Uitgave 4/2011

TPO - De Praktijk 4/2011

Straatdokterproject: mensen helpen die in de binnenvoering van het leven zitten

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2011
Auteur:
Susan Umans
Huisartsgeneeskundige hulp verlenen aan zwervers klinkt misschien niet erg aantrekkelijk en is zwaar en intensief werk. Toch zien Josee Kruip en Minke Meulesteen weinig verschillen tussen deze spreekuren en die met ‘gewone’ patiënten. In beide gevallen gaat het om mensen die zorg nodig hebben. Hooguit is het bij daklozen nog belangrijker om de juiste hulpvraag boven tafel te krijgen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2011

TPO - De Praktijk 4/2011 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

Geweldloos weerbaar worden

Weet je dit?

Vragen