Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2016 | In de etalage | Uitgave 3/2016

Denkbeeld 3/2016

Stimuleringsprijs

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2016
Auteur:
Theo Royers
Belangrijke opmerkingen
Meer informatie: Els Oomen, e-mail: fvnieuwenhuijze@hotmail.com; tel.: 06 37605898.

Samenvatting

Elke veertien dagen komen op maandagmiddag mensen met geheugenproblemen of dementie bijeen in de Creatieve Werkplaats van Etten-Leur. Ze schilderen, maken een mozaïek of dichten onder begeleiding van lokale kunstenaars. Zo kunnen Etten- Leurenaren met dementie hun creativiteit aanboren. Een mooi initiatief dat de Stichting Denkbeeld op 24 mei jl. beloonde met de Denkbeeld Stimuleringsprijs.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2016

Denkbeeld 3/2016 Naar de uitgave