Skip to main content
main-content
Top

05-10-2015 | Nieuws

Stimuleringsprijs en Erkenningsprijs 'Kracht van het persoonlijke'

Heeft u een goed idee om de zorg voor mensen met dementie te verbeteren en zou u daarbij wel een financieel zetje in de rug kunnen gebruiken? Of is er een vernieuwend project dat al enige tijd loopt en waarvoor u graag aandacht wilt vragen? Dan is er goed nieuws: u kunt een prijs winnen.

Stimuleringsprijs

De Stimuleringsprijs 'Kracht van het persoonlijke' helpt professionals en/of mantelzorgers een project op te starten. In dit project wordt hun eigen kracht ingezet om de kwaliteit van zorg te verbeteren. De prijs bestaat uit een bedrag van € 1.500,- en aandacht voor het project in Denkbeeld, Tijdschrift voor Psychogeriatrie.

Erkenningsprijs

De Erkenningsprijs beloont projecten die de kracht van hun professionals en mantelzorgers optimaal hebben ingezet. Over het winnende project verschijnt een artikel in Denkbeeld en de organisatie wordt beloond met een speciaal ontworpen herinneringsbeeldje.

U kunt reageren tot 5 januari 2016.

De prijs wordt uitgereikt tijdens het Denkbeeld-congres in mei 2016. Bij het redactiesecretariaat van Denkbeeld (Denkbeeld@bsl.nl) kunt u opvragen aan welke voorwaarden uw project moet voldoen en hoe u kunt meedingen naar de prijs.

De prijzen worden beschikbaar gesteld vanuit een fonds onder beheer van het bestuur van het Tijdschrift voor Psychogeriatrie. Dit fonds is gevormd uit gelden die beschikbaar kwamen na de opheffing van de Vereniging voor Psychogeriatrie (VPG) en de stichting Wonen met dementie.

Bron: Denkbeeld

Gerelateerd

Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Beeldrechten