Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Educatie zorgmodule bewegen | Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016

Stilstaan bij bewegen, de Zorgmodule Bewegen samengevat

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 4/2016
Auteur:
Gerda Keizer

Samenvatting

De afgelopen jaren zijn er vele zorgstandaarden, richtlijnen en zorgmodules verschenen. Die documenten hebben tot doel de zorg voor mensen met (risico op) chronische aandoeningen te ondersteunen. In dit artikel staan we stil bij de Zorgmodule Bewegen. Deze zorgmodule beschrijft onderdelen van zorg die voor meerdere chronische aandoeningen relevant zijn. We vatten de zorgmodule samen in de tekst en in het schema (pagina 11).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016 Naar de uitgave

Onderzoek voeding bij ouderen

Extra zuivelinname zinvol bij ouderen?

Kennisquiz

Weet je dit?

Interview hester meindertsma

‘Never a dull moment’ in de polder