Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | De Kleur Van Mijn Vak | Uitgave 4/2010

TPO - De Praktijk 4/2010

‘Steeds meer vrouwen komen bij mij’

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2010
Auteur:
Susan Umans
In het afgescheiden deel van de spreekkamer van Tonneke Bartelds staat een onderzoeksbank. Erboven hangt een grote poster met een anatomische tekening van het vrouwelijke onderlichaam met de in- en uitwendige geslachtsorganen. ‘Maar weinig vrouwen weten waar de baarmoeder zit en hoe de vagina eruitziet, dus dat leg ik uit met deze poster,’ zegt ze nuchter. Die nuchterheid in combinatie met haar warme, belangstellende uitstraling zorgt dat vrouwen uit de wijk Stevenshof bijna in de rij staan voor haar vrouwenspreekuur.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2010

TPO - De Praktijk 4/2010 Naar de uitgave

Weet Je Dit?

Antwoorden

EditorialNotes

Kritisch genoeg?

Weet Je Dit?

Vragen