Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Stelling | Uitgave 5/2012

Standby 5/2012

Steeds meer mensen worden belemmerd door hun gebit

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 5/2012
Auteur:
marijke simons
Belangrijke opmerkingen
door, fotografie frank broekhuizen
Naar aanleiding van een onderzoek, uitgevoerd in opdracht van een tandpastamerk dat tandgevoeligheid bestrijdt, bleek dat meer dan de helft (!) van de Nederlanders zich belemmerd voelt door hun gebit; door gevoelige tanden, maar ook door een slechte adem of andere tandheelkundige problemen. Verminderd tandartsbezoek komt geconstateerde gebitsproblematiek uiteraard ook niet ten goede. Wij vroegen vier assistenten of zij deze trend onderkennen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2012

Standby 5/2012 Naar de uitgave