Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2021 | Casus | Uitgave 4/2021

Tandartspraktijk 4/2021

Sprekende beelden

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2021
Auteur:
Johan Aps
Belangrijke opmerkingen
Auteur
studeerde af als tand-arts (Gent, 1993), als kindertandarts (Gent, 1997), doctor in de tandheelkunde (Gent, 2002), Master in Dental and Maxillofacial Radiology (London, 2008) en is momenteel wetenschappelijk medewerker aan de Arteveldehogeschool in Gent(B).

Samenvatting

Tandheelkundig radiografisch onderzoek brengt soms een onverwachte afwijking aan het licht die niet tandheelkundig behandeld kan of hoeft te worden, maar wel opgemerkt dient te worden. En soms zien we een afwijking die juist veroorzaakt is door tandheelkundig handelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2021

Tandartspraktijk 4/2021 Naar de uitgave

Kennistoets

Digital Down

Redactioneel

Kosten en baat