Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2011 | Euvels | Uitgave 2/2011

TPO - De Praktijk 2/2011

Spontane neusbloeding

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2011
Auteur:
A. van Vliet
Belangrijke opmerkingen
praktijkondersteuner, lid redactiecommissie van Tijdschrift voor praktijkondersteuning
Een spontane bloedneus komt veel voor en is meestal onschuldig. Er stroomt bloed uit een of twee neusgaten en soms proeven we de smaak van bloed omdat het bloed in de keel loopt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

TPO - De Praktijk 2/2011 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

Bruikbare tips over diabetes