Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | In de etalage | Uitgave 4/2014

Denkbeeld 4/2014

Spelmateriaal voor mensen met dementie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2014
Auteur:
Frans Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
Frans Hoogeveen is hoofdredacteur van Denkbeeld.

Samenvatting

Nelly Vogelezang was apothekersassistente. Als hobby maakte zij onderzetters met diverse thema’s die zij met veel succes op markten verkocht. Toen een activiteitenbegeleidster in de ouderenzorg haar vroeg een memory-spel te maken, was dat het begin van een bloeiend bedrijfje, Nevospel geheten. Haar producten vinden gretig aftrek onder ouderen, maar ook in verpleeghuizen en bij thuiswonende mensen met dementie. Zorgprofessionals zijn razend enthousiast.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Denkbeeld 4/2014 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Zorgmuur

Redactioneel

Twee kanten