Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2014 | Casus | Uitgave 1/2014

Podosophia 1/2014

Specialistische zorg bij klompvoetjes

Conservatieve nabehandeling vergt kennis van verschillende disciplines

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 1/2014
Auteur:
Ilse Borgesius
Belangrijke opmerkingen
Tekst en beeld: Ilse Borgesius, bewegingswetenschapper Msc, sportmasseur en podotherapeut in opleiding en Peter Niessink, podotherapeut, fysiotherapeut, orthopedisch technicus kleine orthopedie en orthopedisch schoentechnicus
In deze rubriek wordt een behandeling uit de praktijk besproken waarbij anamnese, klinisch redeneren en toegepaste therapieën centraal staan.
In veel gevallen hebben patiënten met klompvoetklachten een multidisciplinaire behandeling nodig. Als de orthopedisch chirurg doorverwijst voor de conservatieve nabehandeling, biedt het grote meerwaarde als de disciplines podotherapie, orthopedie, orthopedisch schoenmaker en schoenenspecialist makkelijk ingeschakeld kunnen worden. In deze casus wordt een jongetje behandeld door AchilleonZorg, dat in elke behandelingsfase de noodzakelijke specialisten en bewegingshulpmiddelen kan inzetten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Podosophia 1/2014 Naar de uitgave