Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | redactioneel | Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010

Specia(a)l

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2010
Auteur:
Paul Dijkstra

Samenvatting

Zoals u de laatste jaren gewend bent, staat het augustusnummer van TandartsPraktijk in het teken van de tandtechniek. Naast de klinische artikelen op het snijvlak van tandtechniek en tandheelkunde, bevat deze special ook een interview met Piet Duijndam, voorzitter van de Vereniging van Laboratoriumhoudende Tandtechnici (VLHT), die naast de Branchevereniging Tandtechniek (BTT) en de Nederlandse Werkgeversvereniging Tandtechniek (NWvT), een deel van de tandtechnische branche vertegenwoordigt. Deze branche omvat ongeveer duizend bedrijven waarin zo’n vijfduizend personen werkzaam zijn. De goedkope import vanuit landen als China wordt als een grote bedreiging ervaren. Daarnaast speelt de vraag of grote investeringen in nieuwe technieken voor de kleine laboratoria nog wel haalbaar zijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010 Naar de uitgave

agenda

Agenda