Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Boeken | Uitgave 1/2014

Kind en adolescent 1/2014

Solomon, A. (2013) Ver van de boom. Als je kind anders is. (Oorspronkelijke titel: Far from the tree, vertaling: Chiel van Soelen, Pieter van der Veen, Jos den Bekker, Graa Boomsma). Amsterdam: Nieuw Amsterdam Uitgevers. isbn 978 90 468 1565 6 1, 1054 p., € 49,95.

Tijdschrift:
Kind en adolescent > Uitgave 1/2014
Auteur:
Eduard Klapwijk
Belangrijke opmerkingen
E.T. Klapwijk is promovendus bij Curium-lumc.

Samenvatting

Hoewel ieder kind uniek is, deelt het veel eigenschappen met zijn ouders. Andrew Solomon beschrijft in Ver van de boom kinderen die op een bepaalde manier totaal anders zijn dan hun ouders.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Kind en Adolescent

In Kind en Adolescent vindt u actuele Nederlandstalige wetenschappelijke publicaties die relevant zijn voor de pedagogische, psychiatrische of psychologische praktijk rondom kinderen en jeugdigen. Ontwikkeling, opvoeding en hulpverlening worden vanuit verschillende invalshoeken belicht. 

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Kind en adolescent 1/2014 Naar de uitgave

Abstract

Summaries