Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Uitgave 3/2015

Geron 3/2015

Sociale wijkteams en thuiswonende zorgbehoevende ouderen: een uitdagende verhouding

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 3/2015
Auteurs:
Suzan van der Pas, Joost van Vliet
Belangrijke opmerkingen
Over de auteurs
Suzan van der Pas is lector Sociale Innovatie en Ondernemerschap aan de Hogeschool Leiden en programmaleider van de Wmo-werkplaats Den Haag en Leiden. Daarnaast is zij senior onderzoeker aan de VU Medisch Centrum.
Joost van Vliet is hogeschooldocent aan de Haagse Hogeschool en programmaleider leeromgeving sociale wijkzorgteams Den Haag.

Samenvatting

Voor de toegang tot zorg en ondersteuning kunnen thuiswonende zorgbehoevende ouderen veelal terecht bij het sociale wijkteam. Zijn de professionals in de sociale wijkteams nu en straks wel voldoende toegerust om de zorgvraag van zorgbehoevende ouderen goed in te schatten en zijn zij in staat om dit af te stemmen met andere professionals?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2015

Geron 3/2015 Naar de uitgave

Abstract

Gedicht

Redactioneel

Diversiteit