Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Achtergrond | Uitgave 2/2013

Standby 2/2013

Snurken en slaapapneu, een probleem?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 2/2013
Auteur:
Hero Breuning
Belangrijke opmerkingen

Orthodontist

Meer informatie over dit onderwerp is natuurlijk te vinden op het internet en bij de Nederlandse Vereniging voor Slaap- en Waakonderzoek (www.​nswo.​nl).

Slapen is noodzakelijk voor een mens. Tijdens de slaap treden herstelprocessen op in het lichaam, de bloeddruk wordt lager, de spijsvertering komt tot stilstand, en na een gezonde slaap is het lichaam weer gereed voor de dagelijkse inspanningen. Niet alleen mensen hebben slaap nodig: bijna alle dieren slapen ook gedurende een deel van de dag. Een giraffe slaapt relatief kort (1,9 uur), een kat langer dan wij (12,5 uur) en een leeuw slaapt gemiddeld 13,5 uur.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Standby 2/2013 Naar de uitgave