Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Uitgave 4/2014

Geron 4/2014

Slechte adem? Doe een stap naar voren!

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 4/2014
Auteur:
Roxane Weijenberg
Belangrijke opmerkingen
Over de auteur
Roxane Wijenberg (1979) is een neurobioloog, en promoveerde in 2013 op het proefschrift Kauwen en mondgezondheid bij ouderen met dementie- de relatie met cognitie en kwaliteit van leven aan de Vrije Universiteit (VU) te Amsterdam. Hiervoor deed zij samen met prof.dr. Erik Scherder van 2008-2013 klinisch neuropsychologisch onderzoek in vele zorginstellingen in Nederland. Op dit moment werkt zij als research fellow bij de afdeling klinische neuropsychologie van de VU, en doet onderzoek naar de mogelijkheden tot pijnbestrijding bij diverse neurodegeneratieve aandoeningen.

Samenvatting

Als u dit artikel leest is het de koude decembermaand, de maand van korte dagen, uitvallende treinen en misschien wel sneeuw. Maar het is (vooral ook) de maand van gezelligheid, etentjes of feestjes met vrienden of familie. U bezoekt misschien ook nog uw oudere familieleden, die alleen of samen wonen, of in een zorginstelling verblijven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Geron 4/2014 Naar de uitgave