Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Signalement | Uitgave 3/2014

Neuropraxis 3/2014

Signalement

Tijdschrift:
Neuropraxis > Uitgave 3/2014
Stress, vermoeidheid en flikkerend licht zijn bekende factoren die een epilepsieaanval kunnen uitlokken bij patiënten. Slaaptekort, discolicht, televisie en videogames, alcohol, geluiden, koorts en menstruatie kunnen, na een onderzoek bij 248 patiënten, aan de lijst worden toegevoegd. Wanneer patiënten erin slagen om de triggers te ontwijken, dan kan dat leiden tot meer controle en minder aanvallen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Neuropraxis

Neuropraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden én toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. Er is aandacht voor onderzoek, diagnostiek en behandelingsmethoden.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Neuropraxis 3/2014 Naar de uitgave