Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Artikelen | Uitgave 5/2010

Neuropraxis 5/2010

Schema’s in het brein

Tijdschrift:
Neuropraxis > Uitgave 5/2010
Auteur:
Marlieke van Kesteren
Belangrijke opmerkingen
drs. M. van Kesteren, neuropsychologe, oio, Radboud Universiteit Nijmegen, Donders Institute for Brain, Cognition, and Behaviour en UMC St Radboud, afdeling Anatomie.

Samenvatting

Ronna loopt hinkend naar haar kassa toe. Ze begroet Claire, die geschrokken vraagt wat er is gebeurd. ‘Het ging allemaal niet helemaal zoals gepland’, zegt Ronna en Claire knikt alsof ze het begrijpt. ‘Waar is Mannie?’ vraagt ze en Ronna kijkt verschrikt op. Ze besluiten Mannie buiten op de parkeerplaats te zoeken. Hij ligt ergens tussen de containers en wordt wakker van hun geschreeuw. Ronna vindt hem en ondertussen vindt Claire de sleutels van de auto op de grond. Als ze weg willen rijden vraagt Claire of Ronna nog genoeg geld bij elkaar heeft weten te sprokkelen. ‘Ik heb nog 20 over’, zegt ze, ‘misschien open ik wel een spaarrekening’. Mannie steekt vervolgens zijn hoofd tussen de stoelen door en vraagt: ‘Wat doen we met Nieuwjaar?’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Neuropraxis

Neuropraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden én toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. Er is aandacht voor onderzoek, diagnostiek en behandelingsmethoden.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

Neuropraxis 5/2010 Naar de uitgave

Signalement

Signalement