Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2014 | Boekbespreking | Uitgave 11/2014

Huisarts en wetenschap 11/2014

Samenwerkingsmanagement

Hammelburg R, Lubbers WJ, Nauta N (redactie). Veranderende samenwerking in de zorg. Houten: Bohn Stafleu van Loghum, 2014. 315 pagina’s, € 44,50. ISBN 978-90-313-9972-7.

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2014
Auteur:
Bèr Pleumeekers

Samenvatting

Doelgroep Werkers in de gezondheidszorg die op de een of andere manier, naast de reguliere patiëntenzorg, een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van die zorg. Centraal hierin staat de patiënt. Aan de huisarts wordt een belangrijke rol toegekend als het gaat om het nemen van de regie over de steeds complexer wordende zorg. Voor huisartsen die met deze regierol aan de slag willen, is dit boek aan te bevelen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2014

Huisarts en wetenschap 11/2014 Naar de uitgave